Humanitarni koncert duhovne glazbe pod nazivom ”Vjerujem” za pomoć osobama s poteškoćama u razvoju, u organizaciji Udruge ”Otac”, okupio je u subotu, 10. lipnja 2023. desetak tisuća vjernika i ljudi dobre volje na stadionu HŠK Zrinjski pod Bijelim Brijegom u Mostaru.
 
Ovaj spektakl je postao pravi događaj u gradu Mostaru, donoseći svjetlo nade i podršku onima kojima je to najpotrebnije. Koncert je bio poseban i nezaboravan zbog prisustva nekih poznatih imena duhovne glazbe.
Koncert je započeo videom iz dokumentarnog serijala ‘Stigme’ portala Bljesak.info, a koji je prikazao priču o supružnicima u odlučnoj misiji da sruše sve prepreke i predrasude koje im se nađu na putu. Priča je to o bračnom paru Jurčić koji su željeli pružiti sretan i ispunjen život njihovom dječaku.
Na koncertu su nastupili: biskupijski zbor ViDeMus iz Mostara, Alan Hržica, istaknuti pjevač duhovne glazbe te Vanessa Mioč, pobjednica Eurovizije duhovne glazbe u Poljskoj, a završni dodir ovom događaju dao je i fra Marin Karačić.
Don Tomislav Ljuban, župnik župe sv. Mateja na Rudniku na kraju je, uz pratnju violonistice, vodio duhovni nagovor te okupljene suočio s pitanjem o životu, a nagovor je završio s Očenašom, a nakon čega se zaorio veliki pljesak.
 
Hvala vam što podržavate naše napore da poboljšamo položaj djece sa poteškoćama u razvoju!
 

AFTERMOVIE

NAGOVOR DON TOMISLAVA LJUBANA

snimak koncerta

Kontaktiraj nas!

Udruga ‘Otac’ je otvorena svim ljudima dobrog srca koji žele na bilo kakav način pomoći realizaciji naših projekata. Kontaktirajte nas na sljedeći način:

KONTAKT PODACI

+387 63 154 245
info@udrugaotac.com

PRATI NAS PUTEM DRUŠTVENIH MREŽA

Copyright © UDRUGA OTAC 2023.                               Created by Ivan.